Frietkraam huren?

voor feesten en evenementen

FEESTJE? FRIETKRAAM HUREN!

Op zoek naar een lekkere, gezellige oplossing voor een feestje, evenement, bedrijfsuitje, zorgmedewerkers, bouwwerkers of andere vitale beroepen? Dan kun je een frietkar huren! Vraag gerust, vrijblijvend offerte aan, voor onze mooie, zelfrijdende snackwagen of frietkraam! We hebben nu ook een supergezellige eyecatcher, de frietfiets!

Wij serveren lekkere, versgebakken friet en snacks, maar onze mobiele frietwagen voorziet ook in heerlijk verfrissende ijsjes en dranken. Daarnaast kun je bij ons ook een oosterse stand/wagen huren en een viskraam. Hier vind je onze Opties en Prijzen.

HUUR EEN FRIETFIETS!

Sedert 2014 kwam de frietfiets in beeld en is ondertussen razend populair geworden op allerlei evenementen, bedrijfs- en familiefeestjes. Onze frietfiets is een echte sfeermaker en eyecatcher en maakt van je feestje of evenement gelijk een denderend succes.

Jarenlange ervaring!

FRIETKRAAM HURENDe Mobiele Snack heeft jaren ervaring als mobiele cateraar en heeft al voor veel bezoekers en gasten op een groot aantal feesten en evenementen, verrukkelijk eten geserveerd. De Mobiele Snack komt langs op feesten en evenementen vanaf 100 personen tot wel 10.000 personen. In de regio’s Utrecht en Amsterdam. Tijd voor frietkraam huren!

Boek nu een mobiele snackwagen!

Loopt je het water al in de mond bij het denken aan die overheerlijke geur en aanblik van vers gebakken friet met lekkere mayonaise en ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor het huren van een mobiele snackwagen of frietwagen? Neem dan nu contact met ons op door het invulformulier op deze website in te vullen of bel direct 0346 580 580 en geef je wensen door. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zoeken samen met jou naar de meest passende oplossing voor je feest of evenement!

Ons basis assortiment

– Snack assortiment o.a kroket, kaas soufflé-, frikadel, kipcorn.
– Aviko verse frieten gewoon de lekkerste!
– Variatie aan sauzen o.a mayonaise, pinda saus, curry, ketchup. Snackwagen – frietwagen huren

Klanten vertellen over Catering De Mobiele Kok

MARIJKE
MARIJKEDe Meern
Lees verder
Snel geleverd en heerlijk gegeten! Ik bestelde heel laat, maar er werd ruim op tijd bezorgd. Voor de eerste keer besteld, maar door de goede ervaring, ga ik zeker weer bij hun bestellen.
Wouter
WouterUtrecht
Lees verder
Snel en heerlijk, goed georganiseerd. De Mobiele Kok heeft voor mijn vrienden en mij een heerlijke barbecue verzorgd. Alles zat erop en eraan. Werd netjes, met duidelijke instructies, afgeleverd en ook weer opgehaald. Ik ga zeker vaker gebruik maken van hun diensten.
Dirk
DirkUtrecht
Lees verder
Boven verwachting goed! Alles werd zeer hygiënisch aangeleverd. Echt heerlijke salades en vlees van hoge kwaliteit. Ons hele verkoopteam van LekkerKerker, was zeer enthousiast!
Previous
Volgende

LUNCH CATERING

Zoek je een cateraar in de regio Amsterdam en Utrecht waar je broodjes kunt bestellen en de volledige lunch catering voor kan verzorgen? Laat ons jouw bestelling opnemen en laat de catering kosteloos bezorgen binnen deze regio.

CREATIEVE LUNCH

Wij kunnen een ambachtelijke en creatieve lunch catering verzorgen. Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Bovendien kun je bij ons standaard belegde broodjes bestellen voor de regio Amsterdam en de regio Utrecht, maar ook luxe of uitgebreide lunch op locatie. De standaard lunch catering is geheel naar je eigen wens uit te breiden. Denk hierbij aan soep, omelet of quiche.

LUNCH MANDEN

Behalve  creatieve lunch,  kunnen wij ook  een lunchmand samenstellen. Lunch manden kunnen wij los leveren of in een totaal concept met passend meubel, dranken, fruit en meer. Creatieve broodjes belegd met een assortiment van vleeswaren, kaas en salade. Voor informatie, mogelijkheden of offerte op maat kun je altijd contact met ons opnemen. We leveren gratis een proefbestelling om kennis te maken met onze nieuwe lunch variant.

Meer nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ga, bij interesse in heerlijk, verse broodjes- en lunchcatering, eens kijken op Broodjes-catering.nl. Wij verzorgen eveneens BBQ catering! De Mobiele BBQ een onderdeel van De Mobiele Kok catering.

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN:

Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen voor lunch catering?